HYDRA BEAUTY kezelés

HYALURONPEN

HYDRA BEAUTY KEZELÉS

Az Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljes körű tisztító, arcfiatalító megoldás, amellyel már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthatunk a vendégeknél.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért.

Tartalmazza az AquaClean technológiát, amellyel egyidőben hidrodermabráziót és mélyrétegű bőrtisztítást is végezhet.

A LED fényterápiát is tartalmazó elektroporációs kezelőfej kiváló megoldást nyújt hatóanyag-bevitelre, míg a gyémántfejes, vákuummal kombinált kezelőfejet alkalmazhatja tökéletes minőségű hámlasztáshoz, bőrtisztításhoz.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális tippje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mélyrétegű bőrtisztítást is végezhetünk vele. A forradalmi fejlesztésű tipp körsugaras, radial alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a komedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális tippjei mechanikusan távolítják el az elhalt hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését.

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz. Multipoláris elektroporáció invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes csatornákat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyagok behatolását a mélyebb bőrrétegekbe LED fényterápiával ellátva a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

bőrtisztítás hydra beauty
Hydra Beauty bőrtisztítás

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:

Bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, komedók és bőrparaziták eltávolítása, bőrlégzés és vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel.

KEZELÉS MENETE:

1. lépés – kíméletes tisztítás

Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.

2. lépés – intenzív T-zóna kezelés

Szalicilsavval távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel elektroporációval

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

4. lépés – hidratálás és UV védelem