Kézápolás, műköröm

Kézápolás fontossága a mindennapokban

A rendszertelenül, vagy egyáltalán nem ápoltkéz rossz benyomást kelt.
Kezünk, életünk minden pillanatában szem előtt van és, a szépen ápolt kéz, és köröm
önbizalmat mutat, és figyelmet követel.

Miért érdemes műkörmöt készítetni?

A természetes körmünket hetekig növesztgetjük.
Mikorra eléri a kívánt hosszúságot letöredezik, berepedezik.
A műkörömnek 4 nagy előnye van

 • olyan hosszúságúra csináltatjuk, amekkorát szeretnénk, és nem kell rá várni heteket
 • nem töredezik le
 • mindig más és más mintákat, díszeket csodálhatunk rajta
 • tartós rajta a lakk és a díszítés

A jó megjelenéshez hozzátartozik az ápolt kéz! Varázsoljuk kezünket még szebbé.

Kézápolás, műköröm
Manikűr

Tegyünk egy rövid áttekintést a körömápolásról:
Már Krisztus előtt 3000 évvel a babiloni királyok aranyozott körömápoló "szerszámokat" használtak. Néró felesége Poppea is nagy hangsúlyt fektetett körmei ápolására. Állati zsiradékból és vérből álló keverékkel színezte körmeit. A körömápolás új korszaka 1830-ban kezdődött a tengerentúlon.
Manapság a hagyományos manikűrnek több formája ismeretes.

Klasszikus

A klasszikus manikűrnél a megpuhított körömágybőrt, ha szükséges, ollóval távolítjuk el.

Francia

Francia manikűrnél a körömsáncokat kerámia rúddal tisztítjuk meg, körömágybőrt csak akkor vágunk, ha nagyon szükséges.

Japán manikűr

Az un. "japán manikűr" már 400 éve a szigetország arisztokráciájának kiváltságai közé tartozott. Hozzánk azonban csak a közelmúltban érkezett el, és kezd elterjedni. Ez a kézápolási forma nem csak természetessége, és körömre gyakorolt pozitív hatása miatt közkedvelt, hanem azért is mert egyaránt alkalmas, hogy férfiak és nők is ápolják vele körmüket.
A japán manikűr lényegét tekintve a lehető legtermészetesebb körömápolási eljárások közé tartozik, a hatóanyagok mindenféle vegyi anyagoktól mentesek.
A kezelés lényege a körömlemezek méhviaszos ápolása. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe, visszaadja a körmök természet adta szépségét és fényét, elősegíti az egészséges körömnövekedést.

Azoknak ajánljuk, akiknek töredezésre hajlamos a körmük, vagy épp most döntöttek úgy, hogy végleg megszabadulnak műkörmeiktől. Ugyanis a japán manikűr nagyon gyorsan helyrehozza a túlzottan igénybe vett körmöket, és magas fényt kölcsönöz nekik. Az eljárást érdemes 2-3 hetente elvégezni. Gyenge, töredező körmök esetén, különösen műköröm eltávolítás után csodálatos eredmény érhető el.
A körmöket diszíthetjük lakkozással, strasszkövekkel, matricákkal.

Shellac
Próbáld ki az új technológiájú SHELLAC™ körömlakkot, amely egyedülálló és utánozhatatlan.

Kinek ajánljuk a Shellac™ tartós lakkozást?

Mindenkinek, különösen a természetes körmöket kedvelővendégeinknek.

Miért ajánljuk?

 • egyszerű, mint a lakkozás, 14 napig tartós
 • rugalmas, tükörfényes felület
 • azonnal száraz
 • mentes a káros összetevőktől,
 • szappan vagy egyéb napi használati termékek nem befolyásolják a tartósságát
 • nem károsítja a természetes körmöket, nem szükséges a körmök felbolyhozása, mattítása reszelés és egyéb, körömlemez elleni merényletek
 • leoldás 5-10 percen belül, tálkában áztatás, csiszolás és kaparás nélkül

Fentiekből láthatod hogy a SHELLAC™ tartós lakkal hatékonyan (gyorsan) és tisztán (sav és pormentesen) lehet tökéletes körmöket készíteni a körmök gyengítése nélkül.

Kérheted a SHELLAC™ körömlakkot a lábkörmeidre is. Hölgyek esetén igazán esztétikus, ha a kéz és a láb körmeinek diszítése harmonizál.

A SHELLAC™ egyszerű és tartós, ragyogó színekkel ajándékoz meg, körmeid csodálatosak lesznek. Nézd meg akciósi árainkat is, ha pedig kilakkoztuk körmeidet,viszlát 14 nap múlva.

Ha már szépek a körmeid, kérd a kézápolást is.

A kézápolás fontos, mert kezünk minden nap ki van téve az időjárásnak, vegyszereknek, kiszárad, berepedezik. Ahogy telnek-múlnak az évek egyre több törődést igényelnek.

Paraffinos kézápolás

A körmök ápolásához hozzátartozik a kézfej ápolása is. Intenzív ápolás, mely felfrissíti és puhává, ápolttá teszi bőrét. A meleg paraffin hatására a leradírozott bőr könnyebben felveszi az értékes hatóanyagokat. Az alkalmazott pakolás hatékonysága jobb lesz. Először a kéz bőrét gyöngykagyló vagy bambusz bőrradírral kezeljük, eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, gazdag ápoló krémet, majd meleg paraffinos pakolást helyezünk fel. Így a leradírozott bőr könnyebben felveszi az értékes hatóanyagokat, az alkalmazott kezelés hatékonysága jobb lesz. Nagyon száraz bőrnél vagy téli időszakban ajánlott kúraszerüen alkalmazni.

Várunk Budapesti szalonunkban.