Dora Derma

„ahol a Test és Lélek találkozik!”

Sok szeretettel üdvözlünk szalonunk oldalán! Ismerd meg szolgáltatásinkat, és látogass el hozzánk!

Hiszünk abban, hogy a harmóniát önmagunknak kell megteremteni. Úgy alkotunk egységet, hogy nem csak a test, de a lélek is folyamatosan megújul! Ha megakadtál egy ponton, szalonunkban megtalálod majd a megoldáshoz szükséges szolgáltatásunkat! Az apró lépések éppúgy fontosak, mint a nagy átalakulások!

Gondoskodj minden nap egészségedről, tegyél érte, hogy jól érezd magadat a bőrödben! A kulcs nálunk van, a lehetőség nálad! Tűzd ki célodat, és mi a lehető legjobb tudásunkkal, és szakértelemünkkel támogatunk majd Téged!

Csapatunk minden tagja elkötelezett hivatása, és munkája iránt! Barátságos légkörrel, és segítőkész hozzáállással segítjük átalakulásodat! Fontosnak tartjuk a személyes figyelmet, melyet minden alkalommal ugyanúgy kiérdemelsz szalonunkban! Családias, hangulatos kialakításának köszönhetően az X szalonban mindig jól érzed majd magadat! Nemtől, és kortól függetlenül mindenki megtalálja nálunk kedvenc időtöltését!

Sok Szeretettel várunk Téged is!

Szalon bemutató

A stúdió alapelve, hogy könnyebb megelőzni a problémát, mint helyrehozni, ami elromlott.

Ez minden szolgáltatásunkra igaz, természetesen szívesen segítünk azoknak a vendégeinknek is, akik valamilyen egészségügyi/esztétikai problémával küzdenek. (ameddig az a mi hatáskörünkbe tartozik)

A szalonban megtalálható manikűrös-műköröm építő, pedikűrös, kozmetikus, masszőr, illetve a fő profil a testkezelés, amihez segítségünkre van egy Infratrainer gép. Emellé fontos megjegyeznem, hogy testünk karbantartásának fő célja az egészség megtartása/helyreállítása. Így van lehetőség személyi edzésre, ami kiegészíti az imént említett gép kardió edzését, továbbá táplálkozási tanácsadás által teljes körű életmódváltó programot adunk a vendégek kezébe személyre szabottan. Így nálunk komplexen megtalálható minden, ami egészség, szépség, belső-külső harmónia.
Fontos, hogy nem csodaszert árulunk, ami megoldást ad egy pillanat alatt. Pusztán egy kulcsot adunk a vendégnek saját testéhez, és addig fogjuk a kezét az úton, ameddig Ő szükségét érzi. Nemtől és kortól függetlenül várjuk vendégeinket. Amit még fontos kihangsúlyoznom, hogy egy nagyon kedves, családias, hangulatos helyet alakítottunk ki, és egy jó kis csapattal várjuk vendégeinket, akiknek minden tagja nagyon aranyos, figyelmes, segítőkész.

Tudom, hogy sokan szeretnének edzőterembe járni, vagy csoportos órára menni, de félnek az új környezettől, az idegenek véleményétől, hogy mennyire elfogadóak és befogadóak az újakkal kapcsolatban, sajnos hallottam már olyat is, hogy valaki azért nem megy edzeni/tornázni, mert nincs ”menő” edzőcipője, ruhája és, akinek nincs, azt kinézik az óráról, vagy a teremből… Nálunk ilyennel nem kell törődnie a vendégeknek, mert itt nem ez számít, sokkal inkább, hogy kitartóan haladjunk közösen a célok felé.

Speciális foglalkozások: kismama torna, Senior torna, rehabilitációs gerinctorna, dinamikus gerinctorna, funkcionális edzés